Polityka prywatności

Polityka prywatności

Ta polityka prywatności została opracowana w celu lepszego służenia tym, którzy są zainteresowani tym, jak ich "dane osobowe” (PII) są wykorzystywane online.PII, jak opisano w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które mogą być wykorzystywane samodzielnie lub z innymi informacjami w celu identyfikacji, skontaktowania się lub zlokalizowania jednej osoby lub identyfikacji danej osoby w kontekście.Proszę uważnie przeczytać naszą politykę prywatności, aby uzyskać jasne zrozumienie, w jaki sposób gromadzimy, wykorzystujemy, chronimy lub w inny sposób traktujemy Państwa dane osobowe zgodnie z naszą stroną internetową.

Jakie dane osobowe gromadzimy od osób odwiedzających nasz blog, stronę internetową lub aplikację?
Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu e-mail, adresu pocztowego, numeru telefonu, informacji o karcie kredytowej lub innych danych, które pomogą Ci w zdobyciu doświadczenia.

Kiedy będziemy gromadzić informacje?
Zbieramy informacje od Ciebie, gdy wprowadzasz informacje na naszej stronie podczas dokonywania rezerwacji.

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa informacje?
Możemy korzystać z informacji, które zbieramy od Państwa podczas rejestracji, zakupu, rejestracji naszego newsletter a, odpowiedzi na ankietę lub komunikację marketingową, surfowania na stronie internetowej lub korzystania z niektórych innych funkcji witryn podczas dokonywania rezerwacji w celu szybkiego przetwarzania transakcji.

W jaki sposób chronimy informacje?
Nasza strona internetowa jest przeglądana regularnie pod kątem luk bezpieczeństwa i znanych słabych punktów, aby Państwa wizyta na naszej stronie była jak najbardziej bezpieczna.Używamy regularnie przeglądania wirusów.Państwa dane osobowe znajdują się za zabezpieczonymi sieciami i są dostępne jedynie przez ograniczoną liczbę osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności informacji.Ponadto wszystkie informacje wrażliwe/kredytowe, które dostarczasz, są zaszyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).Realizujemy szereg środków bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza zamówienie w celu utrzymania bezpieczeństwa danych osobowych, przedkłada je lub do nich przystępuje.Dla Twojej wygody możemy przechowywać Twoje dane karty kredytowej dłużej niż 30 dni w celu przyspieszenia przyszłych zleceń i automatyzacji procesu fakturowania.

Czy używamy'cookies'?
Nie używamy plików cookie do celów śledzenia.Możesz wybrać, aby komputer ostrzegał cię za każdym razem, gdy wysyłane jest ciasteczko, lub możesz wybrać wyłączenie wszystkich plików cookie.Robisz to poprzez ustawienia przeglądarki.Ponieważ przeglądarka jest nieco inna, należy zapoznać się z menu pomocy przeglądarki, aby dowiedzieć się, w jaki sposób można zmodyfikować pliki cookie.Jeśli wyłączysz pliki cookie, niektóre funkcje zostaną wyłączone.które czynią witrynę bardziej wydajną i mogą nie działać prawidłowo.Jednak nadal będziesz mógł składać zamówienia.

Ujawnienie informacji przez strony trzecie
Nie sprzedajemy, nie handlujemy, ani w inny sposób nie przekazujemy osobom zewnętrznym Twoich danych osobowych, chyba że wcześniej powiadomimy użytkowników.Nie obejmuje to partnerów hostingowych stron internetowych i innych stron, które pomagają nam prowadzić naszą stronę internetową, prowadzić naszą działalność lub obsługiwać naszych użytkowników, o ile strony te wyrażą zgodę na poufność tych informacji.Możemy również udostępniać informacje, gdy ich ujawnienie jest właściwe do przestrzegania prawa, egzekwowania naszej polityki witryny lub ochrony naszych lub innych praw, własności lub bezpieczeństwa.Jednakże informacje o osobliwych osobach odwiedzających mogą być udostępniane innym stronom do celów marketingu, reklamy lub innych zastosowań.

Strony trzecie
Czasami, według naszego uznania, możemy zawierać lub oferować produkty lub usługi osób trzecich na naszej stronie internetowej.Strony te posiadają oddzielne i niezależne polityki prywatności.W związku z tym nie ponosimy odpowiedzialności ani odpowiedzialności za treści i działania tych stron, do których linkujemy.Niemniej jednak, staramy się chronić integralność naszej strony i witamy wszelkie opinie na temat tych stron.

Google
Wymogi reklamowe Google mogą zostać podsumowane przez zasady reklamowe Google.Wprowadzone są w celu zapewnienia użytkownikom pozytywnego doświadczenia.Nie włączyliśmy Google AdSense na naszej stronie, ale możemy to zrobić w przyszłości.

Ustawa o ochronie prywatności w Kalifornii
CalOPPA jest pierwszym prawem państwowym w kraju, które wymaga od komercyjnych stron internetowych i usług internetowych, aby opublikować politykę prywatności.Prawo sięga daleko poza Kalifornię, aby wymagać od każdej osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i możliwe, że na świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające dane osobowe konsumentów z Kalifornii, aby opublikować na swojej stronie internetowej rzucającą się w oczy politykę prywatności stwierdzającą dokładnie zebrane informacje i te osobylub firm, z którymi są one dzielone.

Według CalOPPA zgadzamy się co następuje:
Użytkownicy mogą odwiedzić naszą stronę anonimowo.Po utworzeniu tej polityki prywatności, dodamy do niej link na naszej stronie internetowej lub co najmniej, na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę internetową.Nasz link do Polityki Prywatności zawiera słowo "Prywatność" i można łatwo znaleźć na stronie określonej powyżej.Zostaniecie Państwo powiadomieni o wszelkich zmianach polityki prywatności:
W naszej polityce prywatności strona 
Mogą Państwo zmienić swoje dane osobowe:
Opcja 222266; dzwoniąc do nas

Jak nasza strona radzi sobie ze znakami "Nie śledzić"?
Doceniamy Nie śledzenie sygnałów i Nie Śledź, nie umieszczaj plików cookie, lub używaj reklamy, gdy istnieje mechanizm przeglądarki Do Nie Śledź (DNT).

Czy nasza strona pozwala na śledzenie zachowań osób trzecich?
Ważne jest również, aby zauważyć, że nie zezwalamy na śledzenie zachowań osób trzecich

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)
Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13-latka, ustawa o ochronie prywatności dzieci (COPPA) stawia rodziców pod kontrolą.Federalna Komisja Handlu, agencja ochrony konsumentów Stanów Zjednoczonych, stosuje zasadę COPPA, która określa, co operatorzy stron internetowych i usług internetowych muszą zrobić, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie.Nie sprzedajemy konkretnie dzieci w wieku poniżej 13-latka.

Uczciwe praktyki informacyjne
Zasady Uczciwe praktyki informacyjne stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych, a ich koncepcje odegrały znaczącą rolę w opracowywaniu przepisów dotyczących ochrony danych na całym świecie.Zrozumienie zasad uczciwej praktyki informacyjnej i sposób, w jaki należy je wdrażać, ma kluczowe znaczenie dla przestrzegania różnych przepisów dotyczących prywatności, które chronią dane osobowe.

Aby być w zgodzie z uczciwymi praktykami informacyjnymi, podejmiemy następujące działania, jeśli dojdzie do naruszenia danych:
Poinformujemy Państwa przez e-mail:
double 82266; W ciągu siedmiu dni roboczych.
Zgadzamy się również na zasadę Redress indywidualną, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo do legalnie egzekwowalnych praw wobec podmiotów odbierających dane i przetwórców, którzy nie przestrzegają prawa.Zasada ta wymaga nie tylko, aby osoby fizyczne miały egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także, aby osoby fizyczne miały możliwość odwołania się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i/lub ścigania niezgodności przez podmioty przetwarzające dane.

CAN SPAM Act
Ustawa CAN-SPAM jest ustawą, która określa zasady handlowe e-mail, ustanawia wymagania dla komunikatów handlowych, daje odbiorcom prawo do wstrzymania wysyłania e-maili do nich, i określa surowe kary za naruszenia.

Zbieramy Twój adres e-mail w celu:
Omówienie 822266; Wyślij informacje, odpowiedz na zapytania i/lub inne zapytania lub pytania
Omówienie 82266; Zamówienia procesowe oraz wysyłanie informacji i aktualizacji dotyczących zamówień.
OCENA 82266; Rynek do naszej listy dyskusyjnej lub kontynuować wysyłanie e-maili do naszych klientów po dokonaniu pierwotnej transakcji.

Aby być w zgodzie z CANSAM, zgadzamy się na:
Nie używać fałszywych lub wprowadzających w błąd osób lub adresów e-mail.
Pomiary 82266; Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w jakiś rozsądny sposób.
Pomiary 822266; Należy podać fizyczny adres naszej firmy lub siedziby.
Omówione 82266; Monitoruj usługi marketingu e-mail osób trzecich pod kątem zgodności, jeśli jest używany.
Wygłaszanie rezygnacji/rezygnacji z subskrypcji jest szybkie.
Pomiń 82266; Zezwól użytkownikom na rezygnację poprzez użycie linku na dole każdego e-maila.

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych e-maili, możesz wysłać nam e-mail pod adresem:
Postępuj zgodnie z instrukcjami na dole każdego e-maila, a my niezwłocznie usuniemy cię z wszelkiej korespondencji.

Kontakt z nami
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących tej polityki prywatności można skontaktować się z nami korzystając z poniższych informacji.
www.zhengfengvalve.com
Caoan Road 399935;, dystrykt Jiad, Szanghaj, Chiny
info@zevalve.com
0086-21-39597777
Katalog informacji o zaworach ZECO